Bert Kragt

Aangenaam, Bert

Ik ben er min of meer ingerold toen ik bij Stichting Buurtwerk De Hoogte/Selwerderwijk in Groningen een pr-team heb opgericht dat een 2-wekelijkse wijkkrant ging uitgeven. Het ambachtelijke plak en knipwerk. Wij noemden ons overigens PR-team de Papegaai… Toen de computer zijn intrede deed veranderde er veel. Het werd zaak de ontwikkelingen te blijven volgen. Cursussen, trainingen en zelfstudie (o.a. publiciteitsvormgeving, PR en communicatie maar ook offsetdrukken) volgden. Ook bij latere werkgevers (o.a. Sprong/CMO Groningen) kreeg ik de mogelijkheid bij te blijven, mij te verbeteren en de grafische software steeds beter in de vingers te krijgen. Het opmaken en vormgeven van vele publicaties zorgde voor de noodzakelijke/broodnodige praktijkervaring.

 

Als klein bureau moet je ervoor waken te veel op een eilandje te opereren, waardoor je allerlei nieuwe ontwikkelingen onvoldoende meekrijgt. Daarom zoek ik de samenwerking waar nodig en opereer ik onder andere in het Platform ondernemend Lewenborg en een werkgroep Kunst. Het verruimt de blik.

 

Verder mag ik samen met mijn vrouw Joke graag wat van de wereld zien, waarbij Zuidoost-Azië (Indonesië, Thailand) wel een zekere voorkeur heeft. Maar ook kleinschalig kamperen met onze Kip Compact dichtbij huis vind ik fijn. Beetje rommelen in de tuin, Geocaching of (lange afstand) wandelen (Tocht om de Noord) mag ik ook graag doen. Een puppy die als toekomstig geleidehond bij ons in training was vergde ook de nodige aandacht.

 

KragtVorm: dat ben ik, Bert Kragt. Sinds 2002 werkzaam via mijn bureau KragtVorm, actief als vormgever sinds 1987. Een schat aan ervaring, een jonge geest. Een goede combinatie als garantie voor een prima eindresultaat.
Een sterk ontwerp, dat uw boodschap kracht geeft. Dáár sta ik voor.