Op volle Kragt

Een persoonlijke benadering, duidelijkheid en meedenken over de realisatie van jouw wensen: dat typeert kortweg de werkwijze die ik nastreef.

Persoonlijk

KragtVorm is een bureau waar je rechtstreeks communiceert met degene die ook jouw opdracht uitvoert. Kort telefonisch overleg, snel een reactie op een wijzigingsvoorstel per e-mail maar ook persoonlijk rond de tafel met een kopje koffie. Jouw feedback tijdens het gehele proces is vanzelfsprekend van belang. Het gehele proces van idee tot oplevering moet ook een plezierig traject zijn.

Duidelijk

Duidelijkheid zit in de geleverde (vrijblijvende) offertes waarin mijn werkzaamheden en het product goed omschreven staan en waarin eventueel ook keuzemogelijkheden worden gegeven voor uitvoering en oplages. Ik werk niet op basis van een uurtarief. Vooraf staat dus vast wat de kosten voor vormgeving (en drukwerk) zullen zijn. Deze prijzen zijn inclusief overleg, digitale proefdruk, kleine aanpassingen/correcties, drukwerkbegeleiding en bezorging. Dus geen bijkomende kosten. Binnen de gemaakte afspraken ga ik tot in redelijkheid door tot jij tevreden bent.

Meedenken

Je kunt tegenwoordig kiezen uit vele opties bij het uitbesteden van je drukwerk of promotiemateriaal. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Al die verschillende formaten, materiaalkeuzes en afwerkmogelijkheden. KragtVorm heeft ervaring met verschillende leveranciers en kan samen met jou tot een goede keuze komen die voor jouw situatie het meest geschikt is.

klanten over KragtVorm

 • “KragtVorm verzorgt sinds jaar en dag de vormgeving van een groot deel van het drukwerk van Zorgbelang Groningen. Van kleine producties als uitnodigingen, flyers en folders, tot grotere uitgaven zoals ons Magazine en Jaarverslag. Maar ook ons gevelbord, onze vlag en banner zijn door KragtVorm verzorgd. Ze komen allemaal tot stand door een juiste ‘cocktail’ van de creativiteit van KragtVorm en onze idee├źn. Met als leidraad het door Zorgbelang gewenste imago. Zo komen we samen altijd tot een mooi eindproduct!”

  Renate van Peet, beleidsmedewerker PR&Communicatie, Zorgbelang Groningen

 • “Het is heel prettig om samen te werken met KragtVorm. Ik werk al jaren met hem samen. Bert Kragt is heel toegankelijk en altijd bereid om met je mee te denken. Ik ben heel tevreden over de frisse ontwerpen die hij aanlevert, zowel van (digitale) flyers, als van buttons en drukwerk op relatiegeschenken. Hij neemt mij veel werk uit handen door de drukwerkbegeleiding die hij biedt.”

  Marjolijne Vinkenborg, adviseur, CMO STAMM

 • “Al jaren werkt onze organisatie, Thuishuis, Groot in kleinschalig kinderopvang, met Bert Kragt als vaste vormgever. Dit naar grote tevredenheid. Bert is plezierig in het contact, denkt mee en levert uitstekend werk. Vanaf de vormgeving tot aan het resultaat zoals het van de drukker komt voelt hij zich verantwoordelijk.
  Vaak ben ik weer verrast door de originele ontwerpen die hij maakt, passend binnen onze huisstijl. Kortom ik kan Bert Kragt van harte aanbevelen!”

  Ellie Feunekes, projectmanager Stichting Thuishuis

 • “Sinds 2009 benader ik KragtVorm met enige regelmaat om opdrachten voor mijn organisatie uit te voeren. Wat ik erg prettig aan Bert vind is dat hij goed met me meedenkt, waardoor een ontwerp of publicatie nog beter uitpakt dan ik oorspronkelijk in gedachten had. Hij werkt precies en met oog voor detail, maar zijn grootste pluspunt vind ik zijn betrouwbaarheid. Hij houdt zich aan de planning en informeert me tussentijds goed. Dat maakt het plezierig om met hem samen te werken.”

  Margot van Belkum, communicatiemedewerker, MJD