Op volle Kragt

Een persoonlijke benadering, duidelijkheid en meedenken over de realisatie van jouw wensen: dat typeert kortweg de werkwijze die ik nastreef.

 

Persoonlijk 

KragtVorm is een bureau waar je rechtstreeks communiceert met degene die ook jouw opdracht uitvoert. Kort telefonisch overleg, snel een reactie op een wijzigingsvoorstel per e-mail maar ook persoonlijk rond de tafel met een kopje koffie. Jouw feedback tijdens het gehele proces is vanzelfsprekend van belang. Het gehele proces van idee tot oplevering moet ook een plezierig traject zijn.

 

Duidelijk

Duidelijkheid zit in de geleverde (vrijblijvende) offertes waarin mijn werkzaamheden en het product goed omschreven staan en waarin eventueel ook keuzemogelijkheden worden gegeven voor uitvoering en oplages. Ik werk niet op basis van een uurtarief. Vooraf staat dus vast wat de kosten voor vormgeving (en drukwerk) zullen zijn. Deze prijzen zijn inclusief overleg, digitale proefdruk, kleine aanpassingen/correcties, drukwerkbegeleiding en bezorging. Dus geen bijkomende kosten. Binnen de gemaakte afspraken ga ik tot in redelijkheid door tot jij tevreden bent.

 

Meedenken

Je kunt tegenwoordig kiezen uit vele opties bij het uitbesteden van je drukwerk of promotiemateriaal. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Al die verschillende formaten, materiaalkeuzes en afwerkmogelijkheden. KragtVorm heeft ervaring met verschillende leveranciers en kan samen met jou tot een goede keuze komen die voor jouw situatie het meest geschikt is.